CLO

Med Constant Light Output (CLO) som standard så erhåller vi bästa ljus-kvalitét över tid. Med CLO funktion ger armaturen samma lumen output under LED modulens livslängd, med mindre effektåtgång i början och mer i slutet. Ingen överdimensionering mot framtida ljusnedgång krävs samt att de ställda kraven på anläggningen hålls under livslängden.

 

LJUSSTYRNING

Vi erbjuder olika varianter av ljusstyrning:

DALI

Nattsänkning utan kommunikations kabel. Med inställningar efter kundens önskemål.

Vårt intelligenta ljusstyrningssystem CLEVER LIGHT.

 

RAL/ DB KULÖRER

Våra dekorativa armaturer finns tillgängliga i vilken RAL och DB färg som helst om inte annat anges.  Vi kan erbjuda ytbehandling för kustnära områden, antisticker – eller antiklotter- pulverlack.
Se din önskade färg: RAL eller DB kulör här.

 

SMART CITY

Världen förändrats och stadsområden med höga teknologiska förväntningar ökar.
De som tar utmaningen som en möjlighet kommer att skapa en attraktiv miljö för boende, turister, affärsfolk som ger dem ett mervärde när det gäller säkerhet, tillgänglighet, komfort, individualitet och miljövänlighet. Som en multifunktionell belysningsenhet förberedd för kamera, högtalare, WiFi, laddningsstation för elbilar och e-cyklar, el och vatten, säsongs belysning (jul) och display exempelvis för att visa annonser/ reklam eller kartor, eller varför inte utrusta anläggningen med vårt intelligenta ljusstyrningssystem CLEVER LIGHT.
Wendler SMART CITY – ALL-IN-ONE erbjuder lösningen i vissa av våra armaturmodeller.

 

LJUSBERÄKNING/ LTD-FILER

Wendler (Leipziger Leuchten) samarbetar med DIALux. DIALux är en kostnadsfri mjukvara som erbjuder en komplett lösning för professionell belysningsdesign med LEIPZIGER LEUCHTEN-produkter. Med DIALux kan vi planera och visualisera vårt belysningsdesignförslag för ditt projekt i enlighet med nationella och lagar och regler.
DIALux-programmet kan laddas ner gratis om du själv vill beräkna ditt projekt. Om du inte arbetar med Dialux skickar vi Eulumdat-filerna (.ltd) på förfrågan.
Vi hjälper gärna att konsultera dig och lämna in ett lämpligt belysningsförslag för ditt projekt.

Ladda ner DIALux plugin här.